miércoles, 25 de abril de 2012

I CONCURS BTT DE CAN BITXAC

FEBRER - JUNY DE 2012. VILOBÍ DEL PENEDÈS

 
Lloc: Vilobi del Penedés Barcelona
Preu: 5-12 €
Km: 35 km
FUNCIONAMENT DEL CONCURS.

Durant tot un trimestre, podràs passar per Can Bitxac amb la teva bici per tal de seguir correctament la ruta proposada amb l'ajut d'un GPS. El GPS el pots portar tu mateix o bé te'l proporcionem.Així doncs, pots venir quan vulguis dins el termini de la promoció (1 de febrer al 30 de juny de 2012). Si no disposes de GPS és imprescindible concertar el dia/hora en què vols fer la prova, per tal que poguem gestionar les teves dades i registres. (Consulta l'apartat "calendari").
Després, a Can Bitxac comprovarem que has realitzat correctament el recorregut i apuntarem el teu temps per confeccionar la classificació general que podràs consultar a l'apartat corresponent d'aquest blog i que s'actualitzarà setmanalment.


Al final del període que dura la prova el/la ciclista que hagi fet el circuit amb un millor temps, guanyarà un cap de setmana a la casa rural Can Bitxac. 
Igualment, se sortejarà un altre cap de setmana entre tots els participants que han completat el recorregut, independentment del temps  invertit.

Tens diferents modalitats, si veniu en grup us sortirà més econòmic.

Consulta les modalitats d'inscripció i preus als apartats corresponents i apunta't ja. T'hi esperem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario