jueves, 19 de abril de 2012

Crònica de la Natalia Aloy

Va ser un Diumenge 15 dabril amb la BTT i la seva companyia

07:15 Sortida des de barcelona direcció a Teià

07:45 Arribada al cafè-bar i trobada amb l'Ester de Tarragona

08:00 Anem a buscar els dorsals i el xip i ens trobem amb el Jordi "Malaguita"
Anem al Box a deixar les coses

08:30 Fem el circuit per a veure una mica la ruta i començar a calentar una miqueta. Començem a disfrutar del seu paisatge i del dia assolejat  del que hem pogut gaudir.
I la parella de l'Ester es queda al box fent fotos i deixant a punt l'avituallament.

10:00 Inici de la prova de resistència GAES 2012. La Laia la petitona però molt gran del grup arranca entre la multitud i de cop les floretes desapareixen per la muntanya , un recorregut molt dur de pujada i desprès amb molta tècnica de baixada, el paisatge con tota la zona del Maresme es espectacular i on el mar s'ha pogut visualitzar i disfrutar del seu encant desde molts punts del circuit.
Les modalitats han estat l'Ester en la modalitat infividual femenina, Jordi Roman en la modalitat individual masculina , la Laia i la Natàlia en la modalitat de parelles femení.

13:00 Botifarrada, entrega de regals i trofeus pels 3 classificats de cada categoria

Ja no es pot demanar més!!! Bona companyia, bon paisatge, recolçament moral i ànims de lluita en tot moment, somriures i converses interessants i un esperit d'equip autèntic on el temps de sol a acompanyat fins al final de la prova que el cel s'ha començat a ennubolar i ha començat a ploure una miqueta..

14:00 de camí de tornada cap a Barcelona contentes, satisfetes i esperant la propera sortida que de ben segur tindrà un bona i rica història d'aventura que explicar d'equip Bikewomen 

Agrair el suport, els ànims, el reportatge fotogràfic i l'ajuda de la parella de l'Ester, moltes gràcies!!!Encantada de compartir petits grans moments!!

Natalia Aloy

No hay comentarios:

Publicar un comentario