domingo, 22 de abril de 2012

II Marxa BTT Vila de Sitges (Barcelona)



http://www.o2sports.es/curses.html

Com a novetat d’enguany tots els preinscrits tindran un maillot ciclista de regal amb un disseny molt nostre que representa la Vila de Sitges i la Diada de Sant Jordi que celebrem l’endemà de la nostra Marxa.


Precio de inscripción: 19.0 €

Distancia: 50 km (Cursa) y 30 km (Marxa)
Salida y Meta: (próximamente os informaremos)
Hora: 8:30 h.
Novedad: regalo de maillot ciclista (cuando termines el proceso de inscripción, recibirás un mensaje para que nos envíes por mail la talla de maillot y el club).

Incidencias: ticketsport@mpib.es ó 902 611 462.


Podeu triar 2 opcions de recorregut:
  • Pedalada de 30 quilómetres amb 850 mts de desnivell acumulat per pistes del Parc Natural del Massís del Garraf 100% ciclables i on l’única preocupació sigui gaudir de l’entorn i assolir el repte de finalitzar la prova.

  • Cursa de 50 km amb 6 classificacions per categories pels més entrenats que es vulguin posar a prova, 1200 mts de desnivell acumulat per pistes del Parc Natural i corriols fora del Parc una mica més técnics.
Independentment de quina sigui la teva elecció de recorregut tens una gran oportunitat de gaudir d’un circuit ben dissenyat i marcat que travessa de la costa a l’interior el Parc Natural del Garraf per tornar a la Vila de Sitges, segurament una de les poblacions que més atractius turístics pot oferir als seus visitants.
Si vols passar un cap de setmana complet l’Hotel Subur Marítim us ha preparat un descompte del 10% a l’allotjament: HOTEL SUBUR o be HOTEL SUBUR MARITIM. Per obtenir-la, haureu de fer servir el CODI ESPECIAL CLIENTS cursasitges al fer la reserva a la web.


Esta es la inscripción para FEDERAD@S, siNO estás FEDERAD@, inscríbete AQUÍ

No hay comentarios:

Publicar un comentario