domingo, 12 de mayo de 2013

Pitamunt Marxa BTT - PuiggròsWeb
Recorreguts
Inscripcions


La PitAmunt 2013 és una marxa Btt no competitiva, amb dos recorreguts: el primer d'ells de 44km i 842m de desnivell acumulat i el segon de més dificultat de 64km i 1400m de desnivell acumulat.

Es tracta d’una marxa no competitiva cicloturista Btt, que discorre per camins de la comarca de les Garrigues. Travessant els termes municipals de Puiggròs, Arbeca, Omellons, Fulleda, Tarrés, Vinaixa, Espluga Calba; els dos trams s’inicien a Puiggròs, en direcció a Arbeca fins a l’Espluga Calba, on es divideixen els dos recorreguts (en el 1er avituallament), el més curt retorna cap als Omellons, mentre que el llarg s’endinsa als termes municipals de Fulleda, Tarrés i Vinaixa i retorna cap als Omellons, on s’incorpora amb el recorregut curt i comparteixen el tram fins a Puiggròs.

4 són els avituallaments que trobareu al llarg del recorregut, 3 de sòlids i líquids i 1 de líquid.
A l’arribada els participants rebran diversos obsequis i premis, entre ells, una samarreta de la Marxa i un entrepà de llonganissa a brasa i beguda variada.

Durant tot el matí tindrem activitats per als petits! Tallers de dibuix, activitats diverses i molta diversió per a tots!

És podran recollir els dorsals de les 8:00 a les 8:45 i fer ultimes inscripcions de 8:00 a 8:30 en la Sala Cultural de Puiggròs.
La sortida és a les 9:00 hores, C/ Nou s/n (davant l'Ajuntament de Puiggròs) amb arribada cronometrada fins l'arrivada de l'últim patricipant (aprox. 14:00h).

Serveis dels que disposareu: dutxes, rentador bici, aparcament bici, esplai per a petits.

IMPORTANT! haurà una hora de pas situat a l'avituallament 1 a les 10:30h.

Com arribar-hi.

Carrer Nou s/n, Puiggròs, 25420, Lleida

41º33'04,17'' N
0º53'20,31'' E

No hay comentarios:

Publicar un comentario