sábado, 22 de septiembre de 2012

No M'hi Guipo, una prova en BTT nocturna



Recorregut

Reglament

Inscripcions

El proper 22 de setembre de 2012 es realitzarà a Mataró la 2a edició de la No M'hi Guipo, una prova en BTT nocturna en mig de la serralada litoral. La prova ha estat elaborada i cuidada fins l'ultim detall perquè gaudeixis de la cursa com si es tractes d'una diürna.  

La prova constarà d'un circuit circular de 23 quilometres il·luminat amb més de mil punts de llum i un avituallament líquid a mig recorregut, la prova s'iniciarà a les 21h30 a l'ermita de Sant Simó on disposem de diferents zones habilitades per estacionar els vehicles. 

Les inscripcions estan obertes i es realitzen a traves de la web del Club de Muntanya Horitzons de Mataró amb totes les garanties de seguretat.  

Els preus son de 14 euros pels No Federats i 10 Euros pels Federats (federació de muntanya i ciclisme). El socis d'Horitzons gaudiran d'un preu especial. 

El preu inclou la inscripció de la prova, botifarrada, obsequis per tots els participants, sorteig de material a carreg dels nostres patrocinadors i premi assegurat pels 3 primers en finalitzar la prova. 

Pots consultar el reglament, les novetats, els premis i fer efectiva la teva inscripció a:
Blog: www.nomhiguiponocturna.blogspot.com
Web: www.clubhoritzons.info
Afegeix-nos al Facebook: BTT No M'hi Guipo

No hay comentarios:

Publicar un comentario