domingo, 9 de septiembre de 2012

Costa Brava BTT Extrem 2012


Benvolguts amics i amigues ciclistes, tenim el plaer de presentar-vos la primera edició de la marxa cicloturista BTT de llarga distància “COSTA BRAVA BTT EXTREM 2012”. Aquesta serà la 1ª pedalada d'aquest tipus que es celebrarà als municipis costaners de la comarca de La Selva el proper DIUMENGE 9 DE SETEMBRE DE 2012. La prova, de gran intensitat, tindrà lloc per alguns dels indrets més emblemàtics d’aquesta zona tan especial de Catalunya.

Els participants podran escollir entre 2 recorreguts; el llarg de 90 Km. i l’alternativa curta de 40 Km. Ambdues rutes permetran descobrir el majestuós paisatje de mar i muntanya dels municipis costaners gironins de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar.



Aquesta cita serà una gran jornada esportiva de convivència oberta a tots els ciclistes de muntanya amants de la natura. En aquest sentit estem treballant totes les institucions involucrades en l’organització, que són el Club Esportiu Freebike de Blanes i els ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar, i amb la col•laboració del Club Ciclista Lloret de Mar i la Unió Ciclista Tossa de Mar.

Els esperem el dia 9 de setembre a la Ciutat Esportiva de Blanes (a la Ctra. Blanes-Tordera s/n) per gaudir d’aquest excepcional esdeveniment… Una experiència vital !!!


PROGRAMA

Juliol 1 a Setembre 2
Inscripcions per internet a www.deporbox.com

Diumenge 9 de Setembre
7:00 - 7:30 hrs. Entrega de dorsals a la Ciutat Esportiva de Blanes.- AVÍS: Aquest es tramitarán inscripcions per 5,00 € afegits.
8:00 hrs. Sortida de la marxa “Costa Brava BTT Extrem 2012”
11:00 hrs. Arribada dels primers ciclistes del recorregut curt.
13:00 hrs. Inici de butifarrada per als participants
14:00 hrs. Arribada dels primers ciclistes del recorregut llarg.
15:00 hrs. Entrega de premis
17:00 hrs. Tancament del circuit i final del esdeveniment.


SERVEIS
- Obsequi per a tots els participants
- 4 avituallaments al recorregut llarg i 2 al recorregut curt
- Apat després de la pedalada
- Assegurança de cobertura sanitaria per els participants (F.C.C.)
- Asistència sanitaria mitjançant personal qualificat
- Trofeus als 3 primers ciclistes masculins i femenins de cada recorregut
- Servei de dutxes a la Ciutat Esportiva de Blanes
- Servei de pàrking subterrani gratuït a la Ciutat Esportiva de Blanes


INSCRIPCIONS
- Data límit d’inscripció a internet: Dissabte 1 de setembre de 2012 @ 22:00 hrs.
- Es tramitaran inscripcions el dia de l’esdeveniment afegint 5,00 € al preu.
- No hi ha categories i la prova està oberta a tothom.
Els ciclistes menors d’edat han de presentar-se amb el pare, mare o tutor amb una autorització escrita d’aquests al recollir el dorsal el dia de l’esdeveminent.

Preu d’inscripcions a internet fins dissabte 1 de setembre @ 22.00 hrs:
Federat = 14,00 €
No federat = 19,00 €

Preu d’inscripcions a des de dilluns 3 de setembre fins 7:30 hrs del diumenge 9 de setembre (dia de la cursa):
Federat = 19,00 €
No federat = 24,00 €
*Aquestes inscripcions se faran a la botiga Freebike de Blanes o el dia del esdeveniment.

Per Internet:
www.deporbox.com

Mes informació:
972.351.067 i 665.680.442
info@freebikeblanes.es
carlos@freebikeblanes.es


INFORMACIÓ NECESSÀRIA PER A L’INSCRIPCIÓ

La entrega de dorsals es farà el dia de la marxa de 7:00 a 7:30 hrs.
Els menors de 18 anys demanaran als organitzadors un full perquè pares i/o tutors signin el compromís de responsabilitat com a conseqüència de la participació del menor en la prova.

La inscripció val l’aceptació del reglament que a contiunació s’exposa:

REGLAMENT

1. La marxa és oberta a tothom, no hi ha categories i no és una prova competitiva.
2. Podran participar els ciclistes amb llicència federativa en vigor. Caldrà mostrar la llicència per a la recollida del dorsal.
3. En cas de no contar amb llicencia federativa, els participants hauran de fer-se una ‘assegurança del dia’ amb la inscripció de NO FEDERAT.
4. Hi hauran controls de pas a la ruta i els participants estan obligats a respectar horaris, controls i/o instruccions dels organitzadors.
5. La sortida i arribada seran a la Ciutat Esportiva de Blanes. Hauran dos recorreguts opcionals, que seran de 40 o 90 Km. aproximadament.
6. És obligatori l’ús de casc protector, guants i una bicicleta funcional en bon estat.
7. És obligatori deixar l’entorn net.
8. En cas de abandonar la marxa s’ha d’avisar als organitzadors.
9. En cap dels casos l’organitzador es fará necessariament responsable ni solidari amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del codi de circulació, la policia de tràfic o la guardia urbana, sent els mateixos, responsables de les infraccions que poguessin cometre.
10. Els circuits seran controlats, però no tancats; per tant cal tenir precaució amb persones i vehicles. Cada participant es compromet a respectar el codi de circulació en carreteres, pistes i vies púbiques.
11. La organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents i/o altres perjudicis que la participació de la marxa pugui ocasionar als inscrits abans, durant o després de la prova.
12. La organització declina tota responsabilitat en quant al deteriorament, robatori o destrucció del material dels participants durant l’esdeveniment.
13. En cas d’ésser menor d’edat és imprescindible la presència i signatura del pare, mare o tutor legal; aquest últim serà responsable del menor.
14. L’organització es reserva el dret de modificar el present reglament i els recorreguts en cas de força major, problemes de seguretat i de limitar el nombre de participants.
15. La inscripció per a la marxa s’efectuarà per internet a www.deporbox.com.
16. El sol fet de fer l’inscripció i/o participar implica l’acceptació i el compliment d’aquest reglament. Tot allò que no s’especifiqui, queda sota designació de la organització.

No hay comentarios:

Publicar un comentario