domingo, 10 de marzo de 2013

TRANSMARESME 2013



Web

Lloc: Parc de la Bastida/Santa Coloma de Gramanet
Hora: 08:00 hrs
Recorregut: 80 km
Desnivell acumulat: 2.800 m
Nivel: mig-alt


Amics ciclistes, Un any mes assolim el repte d’organitzar una nova edició de la ja consolidada prova Transmaresme, que com molts ja sabeu recorre quasi tota la comarca del Maresme des de Santa Coloma de Gramanet fins a Santa Susana. Tot un repte de 80kms travessant els 3 parcs del maresme, (Serralada Marina, Litoral i Corredor-Montnegre) per pistes i senders amb increïbles paisatges i excitants camins per gaudir d’aquest formidable repte amb la teva BTT. 



Es tracta d’un recorregut exigent i que requereix una bona preparació física, els seus prop de 80kms i 2.800m de desnivell acumulat així ho acrediten. L’ itinerari es totalment senyalitzat . La prova començarà a les 8:00h del mati i els participants disposaran d’un temps màxim de 10h per finalitzar-la.


En la edició d’enguany comptem amb l’ inestimable suport de la marca SCOTT amb la que vestirem el esdeveniment dels colors d’aquesta gran marca. També comptarem al el suport de la marca POLAR i de la entitat Caixa D’enginyers i finalment dels nostres amics de CATBIKE de Malgrat que ens acolliran en el centre de BTT de Santa Susana a la finalització de la prova.


En la prova hi hauran 3 avituallaments i botifarrada, snacks i beguda final.


Per qüestions organitzatives i de producció, us farem entrega del preciós Maillot de “finisher” a qualsevol de les nostres tendes en la talla que hagueu sol•licitat, a partir del dimarts 19 de Març, presentant el vostre DNI.


En funció del temps realitzat en la prova establim els seguents diplomes per temps:

OR, Menys de 5 hores.

PLATA: Menys de 6:30 hores.

BRONZE: Menys de 9 hores.

El millor temps de la passada edició esta en mans de Roberto Heras qui va aconseguir en ni mes ni menys que 4h 03’40”


Hi haurà trofeig per als 3 primers classificats absoluts en homes i també en dones. També hi haurà trofeig al primer Junior, Master 40, i Master 50. També hi haurà un trofeig al participant de mes edat que aconsegueixi finalitzar la prova.


Les inscripcions estan limitades a 600 participants.



La cita es el Diumenge 10 de Març a les 8:00h del mati com cada any al Parc de la Bastida de Santa Coloma de Gramanet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario