domingo, 28 de octubre de 2012

2on Open BTT MuntBikes

 
 
 
Tenim el plaer de presentar-vos el 2on Open BTT MuntBikes, que organitza el Club Ciclista MuntBikes i que es disputarà el Diumenge 28 d'Octubre.



Aquest open tindrà 2 circuits, un LLARG de 41kms i 1.200m de desnivell acumulat i un CURT de 27kms. i 850m de desnivell acumulat.



La sortida i arribada serà Arenys de Munt. Passarem per algunes de les següents poblacions del Maresme i del Vallès Oriental com Canet, St. Iscle de Vallalta, Vallgorguina, Canyamars i Dosrius.

 



Es pedalejarà per una gran varietat de zones i paisatges, ja que ens endinsarem al Parc Natural del Montnegre-Corredor, pujant fins una alçada màxima de 460m.
Tractant-se de l'època de l'any que parlem, trobarem una gran varietat de paisatges, però també d'un gran diferencial tèrmic, amb tot el que això comporta.
Hi hauran un total de 2 avituallaments pel recorregut LLARG en el km.10 i en el km.23, i 1 avituallament en el recorregut CURT en el km.10.
 

Les inscripcions es podran tramitar a traves de la web: www.muntbikes.com ó directament a la botiga MuntBikes d'Arenys de Munt (clickant aquí trobareu l'adreça).


Preus:
  • Federats Anticipada: 14€
  • Federats NO anticipada: 18€
  • NO Federats: Tindran un cost adicional, als preus anteriorment citats, de +3€ per la tramitació de la llicencia d'un dia de la FCC (el Club Ciclista MuntBikes, subvenciona els 3€ restants de l'assegurança)

No hay comentarios:

Publicar un comentario