domingo, 1 de julio de 2012

La Catllaràs 2012 - 10 anys!!!




3 rutes diferents:

- Curt: 13 km 400 m desnivell
- Mig: 26 km 870 m desnivell
- Llarg: 46 km 1772 m desnivell
- Mega: 58 km 2200 m desnivell 







Ja la tenim aquí, la nova edició (la 10!!) de La Catllaràs, que es durà a terme el proper 1 de juliol del 2012 a Sant Julià de Cerdanyola.

I com que La Catllaràs fa 10 anys estem preparant un seguit de novetats que poc a poc, a mida que les anem concretant, anirem penjant aquí al web.

La primera, que ja podem anunciar, és un nou recorregut, que es dirà MegaCatllaràs. És a dir, a més de les rutes curta, mitjana i llarga, hi haurà la Mega, que, com podeu suposar, serà... molt més dura. Per a que us feu una idea, uns 60 km i... 2.220 metres de desnivell acumulat!!. O sigui, que només pels que estigueu més ben preparats... només per a autèntics “cracks”.

Com ja sabeu, paisatges de postal, com sempre... Pels que no hagueu vingut mai, aprofiteu no només per a mirar-vos les fotos de la nostra web, sinó també de diversos fòrums i blogs. Tenim la sort de gaudir d’una zona privilegiada tot i que no podem oblidar que és un PEIN i que cal anar amb compte en aquest aspecte... Com sempre, passareu per fagedes, prats d’alta muntanya, boscos de pi negre, rouredes... Ja gairebé tenim totes les rutes enllestides i, la veritat, com ens passa sempre, només ens queda triar els darrers quilòmetres d’arribada al poble, si més corriols o més aviat pista...

Però si hi ha quelcom en que destaqui La Catllaràs es pels seus paisatges… (i els avituallaments!). Dels paisatges, bé només cal veure les fotos dels molts fòrums i blogs (o també a la webwww.lacatllaras.com) d’alguna edició anterior ja dóna fe de la bellesa de l’entorn. No podem oblidar que una gran part del recorregut circula por una zona declarada PEIN (Parc Especial Interès Natural). La bellesa del paisatge compensa amb escreix la duresa de La Catllaràs.


Per a la resta de mortals, seguirem oferint els 3 habituals recorreguts: La ruta llarga, de 46,14 Km. i 1.722 m. de desnivell acumulat, per als habituals del Btt més en forma... El mitjà, de gairebé 25 Km. i 866 m. de desnivell acumulat per a practicants potser no tant exigents. I el més curt, de només 13 km i uns 400 m. de desnivell acumulat, adient per a famílies amb ganes de passar un dia divertit, bo i gaudint de la natura i de la muntanya...

Per cert, com ja vam començar a fer en la primera edició –i en això hem estat dels pioners– totes les “trialeres” i corriols són opcionals. I com que la ruta ha estat mesurada seguint sempre per la pista, si es fan les dreceres el quilometratge final es pot reduir considerablement.

Els quatre recorreguts són com sempre NO competitius (no donem trofeus). I surten, com és habitual, tots junts... Passat el primer avituallament, hi ha el primer trencant que separa la ruta curta per una banda i les altres per l’altre. Posteriorment, les altres rutes, a mida que passen els quilòmetres, es van separant paulatinament... fins a les portes de Sant Jaume de Frontanyà, on hi arriba només la Mega!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario