domingo, 6 de mayo de 2012

X Bicicletada popular per la llera recuperada del riu BesòsLa Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar per als ciutadans i les ciutadanes, actuant directament en la cooperació amb els ajuntaments.
L’esforç per recuperar la llera del riu Besòs en el seu darrer tram ha quedat reflectit en el projecte plurimunicipal de la recuperació ambiental, paisatgística i per a l’ús social, el qual ha fet possible la creació del Parc Fluvial del Besòs. El seu àmbit abasta els darrers 9 quilòmetres paral·lels al riu i té una extensió aproximada de 115 hectàrees en els municipis de Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i Sant Adrià de Besòs. D’altra banda, el projecte endegat per l’ajuntament de Granollers al riu Congost també ha permès augmentar la qualitat de les ribes uvials i de l’aigua del riu Besòs.
En aquesta ocasió, la Diputació de Barcelona organitza, mitjançant el treball coordinat de les àrees de Desenvolupament Econòmic i Ocupació i de Territori i Sostenibilitat, la col·laboració del Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs i la direcció tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme, la X Bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs.


Horari d'activitats (aproximat)

9.30 h
Sortida des del Parc Firal (Granollers)
Tancament a les 10 h.
10.00 h
Punt de trobada 1 (Montornès del Vallès)
Avda de la Llibertat cantonada amb carrer d'Adriano a 7 km de la sortida
Tancament de control a les 11.45 h.
10.30 h
Punt de trobada 2 (Montcada i Reixac)
Accés Parquing 2000 a 15 km de la sortida
Punt d'avituallament
Tancament de control a les 11.45 h.
10.45 h
Punt de trobada 3 (Santa Coloma de Gramenet)
Accés a Can Zam Nord a 19 km de la sortida
Tancament de control a les 12.45 h.
11.30 h
Arribada al Parc del Litoral (Sant Adrià de Besòs) a 24 km de la sortida
Tancament de control a les 13 h.
Hi haurà mitja hora de marge per inscriure's després de l'hora d'obertura fixada en cada punt de trobada.
Després que el vehicle de tancament de la cursa passi pels punts de trobada a l'hora fixada per al tancament, l'organització no es res responsabilitza de cap incidència que pugui haver-hi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario